Adresa noastra de e-mail este
desprepensii@gmail.com

24 februarie 2010

Asociatia Pensiilor Private s-a afiliat la UGIR

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR) a semnat astazi un protocol de afiliere la Uniunea Generala a Industriasilor din Romania (UGIR), cea mai importanta confederatie patronala din Romania, pentru a intari forta si reprezentativitatea UGIR si a obtine sprijin si reprezentare a intereselor APAPR, care devine membru cu drepturi depline in cadrul UGIR.

Protocolul de afiliere semnat astazi faciliteaza celor doua parti indeplinirea obiectivelor lor comune: realizarea unui patronat puternic, acordarea reciproca de sprijin si asistenta de specialitate, participarea comuna la dialogul social institutionalizat si in general sporirea capabilitatilor si reprezentativitatii atat ale UGIR, cat si ale APAPR.

„Primirea APAPR in UGIR va facilita schimbul de informatii si know-how intre cele doua organizatii, precum si apararea si promovarea intereselor pietei de pensii private, la nivel institutional. Afilierea noilor nostri membri creste semnificativ si reprezentativitatea UGIR, in special in zona pietei financiare romanesti”, a declarat domnul George Constantin PAUNESCU, presedintele UGIR, la semnarea protocolului de afiliere.

„Ne face o deosebita placere sa devenim astazi parte a marii familii UGIR, obtinand astfel sprijin si reprezentativitate in dialogul social institutionalizat pentru industria de pensii private din Romania. Primirea APAPR in randurile UGIR denota preocuparea acestei confederatii patronale, cea mai importanta din Romania, pentru protejarea intereselor celor peste 5 milioane de clienti ai fondurilor de pensii private, reprezentati de Asociatia noastra”, a declarat domnul Crinu ANDANUT, presedintele APAPR, cu aceeasi ocazie.

Afilierea APAPR la UGIR deschide calea pentru cooperare, colaborare si sustinere reciproca intre cele doua organizatii, la nivel national.

Despre APAPR: Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania este o organizatie profesionala, neguvernamentala, apolitica, independenta, nonprofit, creata pentru a proteja interesele, a promova si a dezvolta colaborarea si cooperarea in domeniul fondurilor de pensii private din Romania. APAPR are 16 membri si o reprezentativitate de peste 99,5% pentru industria de pensii private din Romania. APAPR apara cele mai bune interese ale membrilor sai, precum si ale celor 5 milioane de clienti la fondurile de pensii private. APAPR este afiliata la cele mai puternice organisme internationale de profil, EFRP si FIAP.

Despre UGIR: Uniunea Generala a Industriasilor din Romania este o organizatie patronala libera, independenta fata de orice autoritate exterioara, guvernamentala sau de alta natura, bazata pe libera si voluntara adeziune. UGIR a fost constituita in anul 1893 cu scopul de a ocroti interesele industriasilor si ale industriei nationale. UGIR este o uniune patronala reprezentativa la nivel national, fara scop lucrativ, cu patrimoniu propriu si cu personalitate juridica. UGIR promoveaza principiile economiei de piata, interesele industriei si economiei nationale si ale statului de drept.

Niciun comentariu: